Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
cover
Opleidingen voor financials

Opleidingen

No-nonsense reporting en daarbij horende forecasting, dat kan je leren. Onze opleiders zijn actieve financial controllers of CFO’s die je knepen van het vak leren en je handige tools aanreiken om op een efficiënte manier je bedrijfsactiviteiten te kunnen monitoren. It ain’t no rocket science, maar een goede dosis gezond verstand en excellente communicatie.

Opleidingen staan centraal gedurende ieders loopbaan. Financial controlling, Analysis & Treasury vereisen een constante opleiding. Captains of Finance biedt als specialist in Controlling hierin de juiste opleidingen aan. 

OpleidingsprogrammaNood aan een opfrissing? Tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Captains of Finance biedt opleidingen aan die specifiek op ieders carrière van toepassing zijn.  
Opleidingskalender

In onze kalender vind je onze opleidingsdata van onze ‘Open Opleidingen’. Deze zijn modulair dus je kan zelf een flexibel traject uitstippelen volgens je eigen ritme en noden.

Young Financial Controllers ProgramBen je pas afgestudeerd of is het einde in zicht en wil je jouw eerste stappen plaatsen in Financial Controlling ? Triple A verwelkomt je in zijn eigen Captains of Finance Academy!
Kick-start van je carrièreDe perfecte match tussen ondernemingen en werknemers is veelal geen gemakkelijke weg. Captains of Finance neemt getalenteerde young graduates onder zijn vleugels en begeleid hen bij de start van hun carrière in Financial Controlling. 
Kwaliteit staat centraalOnze opleidingen vertrekken vanuit de praktijk. De opleiders die instaan voor de constante vorming staan nog steeds in het bedrijfsleven. Hierdoor brengen zij voorbeelden die toepasbaar zijn in de praktijk. Kwaliteit staat centraal binnen onze Academy. 
Onze vacaturesWerken voor Captains of Finance biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie gespecialiseerd binnen finance.