Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
cover
Focus op
controlling

Finance professionals

Captains of Finance is gespecialiseerd in het tijdelijk of permanent inzetten van professionals in Controlling, Analyse & Treasury. Of het nu Business Operations in het algemeen, Sales of Financial Controlling betreft, Captains of Finance biedt de oplossing op maat. 

U zoekt ondersteuning in controlling?Zoekt u tijdelijk uw controlling activiteiten te versterken of bent u op zoek naar een permanente invulling? Captains of Finance biedt u snel een adequate oplossing aan!  
Young financial professionalsBen je pas afgestudeerd of is het einde in zicht en wil je jouw eerste stappen zetten in Financial Controlling? Captains of Finance verwelkomt je in haar eigen Captains of Finance Academy!  
ControllerVandaag en zeker morgen is Big Data king. Teneinde in staat te zijn de juiste beslissingen te nemen, moeten we begrijpen wat achter deze cijfers en verhoudingen ligt.
AnalistTraditionele methoden zullen onvoldoende leiden tot het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. Dit is waar diepgaande Business Analyse wordt ingezet om de vooropgestelde resultaten te bereiken en opportuniteiten in de markt te identificeren, in te schatten en te grijpen. 
TreasurerTreasury speelt een cruciale rol bij het verbeteren en onderhouden van de financiĆ«le draagkracht van een bedrijf of organisatie. Deze activiteit staat ook bekend als Corporate Finance.